Experts in English
Menu

Wij hebben onder meer gewerkt voor:

Een aantal referenties

MyBit B.V.

“Wij zijn een software ontwikkelorganisatie met een internationale tint. We hebben Experts in English gevraagd het personeelshandboek te vertalen voor onze Engelstalige collega’s. We zijn erg tevreden met het resultaat, zelfs zijn kleine foutjes in het handboek zelf door Experts in English gevonden en verbeterd!”

MyBit B.V.

Dick de Rijk productions

“Wij schrijven TV-formats. Zo’n tekst moet duidelijk zijn, maar ook uitnodigend. Vertalen is één ding. De oorspronkelijke gevoelswaarde in een vertaling leggen, is nog iets anders. Dat vraagt een extra kwaliteit: als copywriter. Daarom werken wij graag met Experts in English, vanwege die zeldzame combinatie van vaardigheden.”

Dick de Rijk

Heinosoft

Experts in English heeft voor Heinosoft vertalingen van websites gerealiseerd. Ik ben bijzonder te spreken over zijn vlotte manier van communiceren, erg prettig. De vertalingen waren kwalitatief hoogstaand en snel voor elkaar. Daardoor kunnen wij ons richten op waar we goed in zijn: zorgen dat onze klanten bovenaan in Google staan.”

Arjan Schollaart – www.heinosoft.nl

Oudermatch.nl

“De samenwerking met Experts in English was erg goed. Hij voldeed aan alle deadlines en de vertaalde teksten waren van goede kwaliteit.”

Oudermatch.nl

Retail in Beweging/Retail College

“Ik heb inmiddels een aantal keer vertalingen door Experts in English laten uitvoeren. Experts in English heeft alles snel en goed opgeleverd.De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed en wat mij betreft voor iedereen een aanrader.”

Wendy ter Wal

“Goede, precieze en snelle vertalingen met een gevoel voor het onderwerp plus een zeer aangename samenwerking.”

Marta Gnyp