Experts in English
Menu

Van zakelijke vertalingen tot websites en apps

Vertalingen van een betrouwbare partner

translation-servicesWij leveren een breed palet aan vertaaldiensten, van zakelijke documenten tot copywriting, van technische documenten tot persoonlijke verhalen. Met onze ervaring en kennis van het Nederlands en het Engels bent u verzekerd dat uw vertalingen op tijd worden geleverd en dat we binnen uw budget blijven. Als professioneel vertaalbureau staan wij garant voor native ‘Dutch to English’ vertalingen van hoge kwaliteit.


Zakelijke vertalingen

Wij begrijpen business. Door onze brede portfolio hebben wij ervaring met de meest uiteenlopende branches en sectoren. Hierdoor kunnen wij uw zakelijke copy excellent vertalen voor de Engelstalige markt.

Copywriting vertalingen

Copywriting heeft u nodig als u content het liefst direct in een andere taal geschreven ziet in plaats van een één op één vertaling van uw originele tekst. Creatieve copywriting is gelieerd aan marketing & advertising, waarbij de gevoelswaarde en culturele waarde van de tekst en context overgezet dient te worden naar het Engels.

Technische vertalingen

We hebben voor klanten in onder meer de petrochemische, staal en offshore industrieën hoogwaardige vertalingen geleverd. Bij dit soort vertalingen valt de nadruk op precisie, het gebruik van de juiste vaktermen en intensief overleg waar er misverstanden zou kunnen ontstaan, zeker als het gaat om veiligheid.

Website en App vertalingen

U ziet het misschien niet direct, maar voor een ‘native’ speaker is een Engelse website tekst die grammaticale fouten en stijlfouten bevat een teken dat de kwaliteit te wensen over zal laten. Denkt u maar hoe u zelf reageert als up een website zit die vol staat met Nederlandstalige fouten. Het geeft te denken, en dat is precies wat u niet wilt. U wilt het vertrouwen van uw klant. Dus in plaats van klanten te verliezen is een kleine investering in een goed vertaling van uw website of app een absolute aanrader.

Marketing vertalingen

Ook wel creatieve vertaling. Tekst met een gevoelswaarde wordt meestal uitgedrukt in beeldspraak. Beeldspraak (geldt ook voor spreekwoorden) zijn in geen taal identiek, Adaptieve vertalingen, het vinden van de juiste beeldspraak in een andere taal is een expertise waardoor wij een veel gevraagd partner zijn voor marketingvertalingen.

Financiële vertalingen

Bij Vertaalbureau Experts in English bent u aan het juiste adres voor onder andere de volgende financiële vertalingen:

  • fiscale rapportages
  • financiële bedrijfsadviezen
  • pensioenregelingen
  • financiële folders en brochures
  • verzekeringspolissen

Vertaalbureau Experts in English heeft veel opgedane ervaring en kennis van het jargon en de regels die gelden in de financiële sector. Daarom mogen wij reeds meerdere bedrijven uit de financiële sector aan onze klantenkring toevoegen.

TV-formats

Eén van de specialismen van Experts in English is het vertalen van TV-formats. Specifiek wellicht, maar inmiddels voor ons een groeiende tak van sport.

Overheid, kunst en cultuur

Door de jaren heen hebben wij veel opdrachten gerealiseerd binnen de culturele sector en het hoger onderwijs.

Speciale diensten

Staat uw vertalingsdienst er niet bij? Wees gerust, neem contact met ons op of wij u toch van dienst kunnen zijn. Ons dienstenportfolio is zeer breed en betrouwbaar.